PRO

8 VIIKON KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTIVALMENNUS

TÄMÄ VALMENNUS ON RAKENNETTU SINULLE, JOS KUNTOSALIHARJOITTELU ON ENTUUDESTAAN TUTTUA PUUHAA!

Valmennuksesta löydät 2- jakoisen kuntosaliohjelman, kotona tehtävän treenin sekä ruokavalio-ohjeistuksen painoluokkasi mukaan.

Valmennus sisältää myös viikottaisia kotitehtäviä, jotta saisit mahdollisimman paljon eväitä omaan arkeesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.

Valmentajiin voit olla yhteydessä sähköpostitse valmennus.startpro@gmail.com.

⦁ Valmennuksen tarkoituksena ei ole pelkästään kesäkunnon tavoittelu, vaan myös uusien asioiden oivaltaminen sekä niiden soveltaminen omaan arkeen.

⦁ Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus tarjoaa sinulle ruoka- ja treeniohjelman lisäksi viikottain vaihtuvia kotitehtäviä.

⦁ Käsittelemme viikottain eri aihepiirejä, jotta tavoitteesi onnistuu kuluvan 8 viikon aikana. Tässä valmennuksessa opit mm. rakentamaan itsellesi tavoitteita sekä ratkaisemaan omia mahdollisia vastoinkäymisiä.

⦁ Valmennusalustalta löydät helposti kaikki materiaalit otsikoiden alta.

⦁ Mukana myös videomateriaalia.

⦁ Kannustamme sekä motivoimme sinua pääsemään omaan tavoitteeseesi!

⦁ Vastaamme mielellämme kysymyksiin sähköpostitse valmennus.startpro@gmail.com!

PRO

8 VIIKON NETTIVALMENNUS!

LÄHDE MUKAAN!

VALMENTAJAT

Olen Maiju Leppäluoto ja työskentelen yrittäjänä hyvinvointialalla Pirkanmaalla. Olen ollut kiinnostunut liikkumisesta sekä ravinnosta pitkään. Aikanaan olen käynyt läpi haasteita oman terveyden kanssa niin ranteiden, selän kuin allergioiden vuoksi. Ruokavalion sekä liikunnan avulla olen selvinnyt näistä haasteista. Liikunta on ollut pienestä saakka osa omaa arkeani ja nyt Personal Trainerina voin jakaa kokonaisvaltaista hyvää oloa myös muille.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostuksen kohteeni. Mielestäni meillä kaikilla tulisi olla kaikki elämän osa-alueet tasapainossa. Otan aina yksilön huomioon ja valmennan jokaista asiakasta omien tarpeidensa mukaan. Olemme jokainen yksilöitä ja se on tärkeää. Liikunta, ravinto sekä uni ovat suuressa roolissa kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Minulta saat valmennusta niin tavoitteelliseen liikkumiseen kuin ravitsemukseen, mentaalista valmennusta unohtamatta.

 

Trainer 4 You,
Personal Trainer 2018
Psyykkinen Valmentaja 2018
Ravintoneuvoja 2018

Olen Iiro Nenonen ja toimin yrittäjänä Tampereella hyvinvoinnin parissa, niin ortopedisenä osteopaattina kuin personal trainerinä. Kiinnostukseni urheiluun alkoi jo 5- vuotiaana jääkiekon parissa. Treenaamisesta sekä ihmisen anatomiasta/fysiologiasta kiinnostuin enemmän noin kymmenen vuotta sitten ja kokemusta personal trainerin työstä ja erilaisten tuki- ja liikuntaelin vaivojen kanssa on kertyny jo useampi vuosi. Näitä kahta osaamista yhdistämällä valmennuksesta tulee vieläkin kokonaisvaltasempaa ja yksilöllistä.Suomen Urheiluopisto, urheiluhieroja 2009
Trainer Lab, personal trainer 2010
Ortopedisen osteopatian koulutuskeskus, Ortopedinen osteopaatti 2017

MAIJULEPP TRAINING

PERSONAL TRAINING ⎪ RAVINTOVALMENNUS ⎪ VERKKOVALMENNUKSET