Asiakaspalautteet


Maiju on todella ammattitaitoinen! Hän kehittää itseään alalla jatkuvasti. Sain apua tules- vaivoihin ja kivut ovat nyt poissa! Nautin liikunnasta ja säännöllisestä syömisestä. Kiitos!


Maijun valmennuksessa saavutin -9 kg sekä vyötärö -14 cm! Energiatasot ovat nousseet selvästi, unen laatu on parantunut ja liikunnasta on tullut osa elämääni. Suosittelen!

Yksilöllistä valmennusta, asiakkaan toiveiden mukaisesti! Tsemppaava ja kannustava! Tukena tekemisessä ja aina valmis auttamaan.


Maijulla oli loistava tapa mukautua asiakkaan tarpeisiin ja hän kuunteli omia tarpeitani. Sain häneltä täydellistä yksilöllistä palvelua. Omalle kohdalleni kaipasin määrätietoista ja ihmisläheistä valmentajaa!

Minulla on ollut useampi valmentaja ennen tätä. Nyt löytyi minulle sopiva! Kiitos, kun autoit minua painonpudotuksen ja kipujen kanssa. Onneksi vielä jatketaan!

Minulla on nyt kolme kuukautta valmennusta takana, kun päätin panostaa itseeni vuoden ajaksi. Painoa on pudonnut nyt noin 6 kg ja jaksan arjessa huomattavasti paremmin - ilman päiväunia! Maiju otti huomioon täydellisesti sen, kun pyysin ruokavalion ilman punnituksia tai mitään dieettejä! Tästä eteenpäin!